Vrt Leptira Od Dot Hutchison

recenzija pdf
"Vrt leptira" Dot Hutchison je mračan i uznemirujući triler koji vas uvodi u jezivi svet otetih devojaka i njihovog nemilosrdnog čuvara, Vrtlara.
Vrt Leptira Od Dot Hutchison

Priča se odvija u usamljenoj vili koja skriva prelep vrt ispunjen cvetovima i drvećem, ali i mladim devojkama koje su otete i pretvorene u “leptire”. Vrtlara, opsesivnog manijaka, interesuje estetika i stvaranje savršenih bića. Otete devojke su istetovirane kako bi što više podsećale na leptire. Kada vrt i njegove stanovnice budu otkriveni, FBI agenti Victor Hanoverian i Brandon Eddison suočavaju se sa najkompleksnijim slučajem u svojoj karijeri. Pripovedajući priču iz perspektive preživele devojke, roman istražuje njihovu strahotnu sudbinu i traumu koju su pretrpele. “Vrt leptira” je roman koji vas uvlači u mračnu i psihološki duboku priču o zlostavljanju, preživljavanju i potrazi za istinom. Dot Hutchison vešto gradi napetost i otkriva složene karaktere dok čitaoca vodi kroz ovu uznemirujuću priču o ljudskoj prirodi i monstruoznosti.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*