Vrt Zagonetki Od Antonio Garido PDF

recenzija pdf

U uzbudljivom romanu "Vrt zagonetki" autora Antonija Garida, sredinom devetnaestog veka u srcu engleske prestonice, otkrivaju se tajne koje cvetaju poput zagonetnih pupoljaka.
Vrt Zagonetki Od Antonio Garido

Rik Hanter, vešti lovac na glave, nosi teret dubokih želja za osvetom. U senci sumnjivih namere, Rik uspeva da prozre zasedu koja mu je namenjena, sprečavajući svoje uništenje u poslednjem trenutku. Njegova potraga za istinom vodi ga do neobične cvećare, koju vodi još neobičnija vlasnica, Dafni Lavrej. Dafni poseduje retku veštinu tumačenja jezika cveća, što je privuklo pažnju mnogih uticajnih osoba koje koriste njene usluge. No, duboko ispod mirisnih cvetova i šarenih latica, krije se mreža tajanstvenih poruka. Kako Rik i Dafni otkrivaju sve više o tajanstvenom vrtu cveća, shvataju da je cvećara postala središte mračne i opasne zavere. Bogati i moćni ljudi koriste jezik cveća kao tajni način komunikacije, razmenjujući poruke koje bi mogle zauvek promeniti tok događaja. U zajedničkom traganju za istinom, Rik i Dafni suočavaju se s opasnostima koje dolaze iz svih uglova, pokušavajući da razreše mrežu zagonetki pre nego što bude prekasno. “Vrt zagonetki” je priča koja cveta punim bojama misterije i napetosti. Garido vešto oslikava atmosferu viktorijanskog Londona, istražujući nijanse ljudske pohlepe i želje za moći. Kroz ovu priču o intrigi i opasnosti, čitaoci će biti uvučeni u svet gde svaki cvet ima svoje tajno značenje, a svaka rečenica skriva mračnu poruku.

vrt zagonetki

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*