Za Sreću Je Dovoljna Šoljica Kafe Od Tošikazu Kavaguči

recenzija pdf
"Za sreću je dovoljna šoljica kafe" Tošikazua Kavagučija donosi uzbudljivu priču o čudesima skrivenim u neočekivanim trenucima života i darovima sudbine. Kroz priču o jednostavnom kafiću koji je očarao milione čitalaca širom sveta, čitaoci su pozvani da se vrate na poznato mesto gde se ispija kafa i gde se životne priče razmenjuju.
Za Sreću Je Dovoljna Šoljica Kafe Od Tošikazu Kavaguči

U tom kafiću, pored poznatih lica, susrećemo se sa likovima poput Gohtaroa, Jukija, Kacukija i Kijošija, svaki noseći svoje terete i kajanja. Kroz njihove priče, Kavaguči nas podseća na važnost praštanja, kako sebi tako i drugima, kao ključnog koraka ka istinskoj sreći. Likovi u kafiću shvataju da nije potrebno izbrisati prošlost da bismo pronašli sreću, već je važno naučiti oprostiti, kako bismo se mogli okrenuti budućnosti bez tereta prošlosti. Ova priča nas podseća na moć trenutaka i kako jedna obična šoljica kafe može biti simbol novog početka i transformacije. Kroz nju, Kavaguči nas podstiče da cenimo male radosti života i naučimo da prihvatimo prošlost kako bismo mogli koračati hrabro u budućnost.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*