Zapis Na Stubu, Jerusalimskom Od Selimir Radulović

recenzija pdf
Zapis na stubu, Jerusalimskom, je knjiga pesama autora Selimira Radulovića koja nas vodi na duhovno putovanje kroz različite geografske i duhovne prostore. Kroz svoje stihove, Radulović nas vodi od Novog Sada do Nitrijske pustinje, od Katunakije do bregova Jerusalima, i duboko u svet drevne pravoslavne podvižničke literature.
Zapis Na Stubu, Jerusalimskom Od Selimir Radulović

Ova knjiga otkriva da Selimir Radulović nije samo stanovnik Novog Sada, već i duhovni putnik koji pronalazi svoje mesto u različitim delovima sveta i duše. On se hrani duhovnim plodovima koji rastu u nebeskim vrtovima ovih različitih mesta, i ta hrana se transformiše u njegove pesničke stihove. Radulovićeva poezija postaje most između različitih svetova, spajajući svakodnevni život sa duhovnim dimenzijama. Kroz njegove stihove, čitalac se suočava sa dubokim misterijama života i vere, otkrivajući kako se svakodnevni trenuci mogu pretvoriti u duhovno iskustvo. “Zapis na stubu, Jerusalimskom” nas poziva da zaronimo u bogatstvo duhovnih iskustava i da istražimo univerzalne teme koje povezuju sve ljude, bez obzira na njihovu geografsku lokaciju. Ova knjiga nas podseća na važnost duhovne potrage i traženja smisla u svetu oko nas.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*