Zašto Mi To Niko Ranije Nije Rekao? Od Džuli Smit

recenzija pdf
Knjiga "Zašto mi to niko ranije nije rekao?" autorke dr. Džuli Smit oslanja se na njeno dugogodišnje iskustvo u oblasti kliničke psihologije i pruža čitaocima veštine i alate za uspešno suočavanje sa najčešćim životnim izazovima. Autorica deli tajne i alate koji se koriste u terapiji kako bi pomogla ljudima da ojačaju svoje mentalno zdravlje i prevaziđu različite izazove.
Zašto Mi To Niko Ranije Nije Rekao Od Džuli Smit

Knjiga je struktuirana tako da čitaocima omogućava lako pronalaženje specifičnih informacija i saveta u vezi sa njihovim trenutnim životnim problemima. Bez obzira da li se suočavate sa anksioznošću, neraspoloženjem, kritikama, niskim samopouzdanjem, manjkom motivacije ili poteškoćama u praštanju sebi, ova knjiga pruža konkretne smernice za prevazilaženje tih izazova. Očigledno je da autorica koristi svoje stručno znanje kako bi pomogla čitaocima da unaprede svoje mentalno zdravlje i kvalitet života.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*