Zavesa Od Agata Kristi PDF

recenzija pdf besplatna knjiga

Strani Naziv: Curtain Novel by Agatha Christie

„Zavesa: Poslednji slučaj Poaroa“ je detektivski roman koji je napisala Agata Kristi i objavljen 1975. Roman je poslednja knjiga u seriji Herkul Poaro i prikazuje čuvenog belgijskog detektiva u jednom od njegovih poslednjih slučajeva.
Zavesa Od Agata Kristi

Radnja se odvija u Stiles Court-u, izolovanoj seoskoj kući u Eseksu, u Engleskoj, na mestu Poaroovog prvog slučaja. Poaroa, koji se bliži kraju svog života, poziva njegov stari prijatelj kapetan Hejstings da istraži niz čudnih događaja u kući. Dok Poaro istražuje, on otkriva da je serijski ubica na slobodi i da je ubica možda neko koga poznaje.

Roman je poznat po zamršenoj radnji, pametno osmišljenim likovima i osećaju nostalgije dok se čitaoci opraštaju od jednog od najomiljenijih detektiva u svetu književnosti.

Kompletna Besplatna PDF Knjiga

Zavesa Od Agata Kristi pdf

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Agata Kristi - Agatha Christie

Dame Agatha Marz Clarissa Christie (15. Septembar 1890. Godine – 12. Januara 1976. Godine) bila je poznat Engleski pisac.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*