Žena Od Simonida Milojković

recenzija pdf
Posle velikog uspeha romana “Ljubav u doba kokaina” i “Grabljivica”, koji su promenili standarde čitanosti romana, autorka Simonida nastavlja žestoko da ispisuje neverovatne životne priče onih od kojih pošten svet zazire, odnosno onih koji sa margina prihvatljivog opominju na nesrećno postojanje drugih.
Žena Od Simonida Milojković knjiga

Glavni junak ove knijge, Goca koja žudi za tim da se ostvari kao žena, ubrzo uspeva da savlada prvu prepreku na putu do sna. Iz Valjeva je zakoračina na Beogradski trotoar sa nešto para i započela nov život. Nakon što se upoznala sa Draganom, verovala je da našla muškarca svojih snova i tako se ponašala. Kao najbolja žena koju čovek može da poželi. Sve dok realnost nije došla na velika vrata i srušila sve što je stvorila. 

Iako je glavni akter ovog dela, Goca nije jedina žena koja je zbog ljubavi spremna da se odrekne svega, čak i svojih snova. Njena žrtva je preteška upravo zbog njene posebnosti, i sve će to biti previše za jednu ženu. 

Zaviri u knjigu

Žena Od Simonida Milojković

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*