Žene, Ćirilica Od Čarls Bukovski

recenzija pdf
"Žene" je jedan od najpoznatijih romana Čarlsa Bukovskog, zasnovan na autobiografskim činjenicama iz sedamdesetih godina.
Žene, Ćirilica Od Čarls Bukovski

Knjiga prati glavnog junaka, alter ego Bukovskog, nakon što dobija otkaz u Pošti, što on duhovito predstavlja kao svoj književni uspon. Ova satirična priča o životu u Los Anđelesu, puna je Bukovskog prepoznatljivog stila – surove iskrenosti, melanholije i crnog humora. Kroz lik glavnog junaka, čitaoci ulaze u svet nepredvidivih odnosa, pustošenja alkohola i borbe sa sopstvenim demonima. “Žene” je roman koji izaziva kontroverze, ali istovremeno osvaja svojom iskrenošću i sirovom snagom, pružajući uvid u život čoveka koji odbija da se uklopi u konvencionalne obrasce društva. Ova knjiga, iako pisana naizgled jednostavnim stilom, krije duboke slojeve o ljudskoj prirodi, odnosima i traženju sopstvenog mesta u svetu.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*