Živjeti U Srcu – Kako Ući U Sveti Prostor Unutar Srca (+CD) Od Drunvalo Melchizedek

recenzija pdf
"Živjeti U Srcu - Kako Ući U sveti Prostor Unutar Srca (+CD)" autora Drunvala Melchizedeka je duboko duhovna knjiga koja istražuje unutrašnji svet srca i nudi putokaze za ostvarivanje veze sa sopstvenim duhovnim bićem. Ova knjiga je namenjena onima koji žele da prodru dublje u svoju unutrašnju suštinu i pronađu mir, harmoniju i duhovno ispunjenje.
Živjeti U Srcu - Kako Ući U Sveti Prostor Unutar Srca (+CD) Od Drunvalo Melchizedek

Drunvalo Melchizedek, iskusni duhovni učitelj i autor, deli svoje znanje i iskustvo kako biste mogli da otkrijete sveti prostor unutar svog srca. On istražuje različite tehnike, vežbe i meditacije koje će vam pomoći da uspostavite kontakt sa svojim unutrašnjim bićem i postanete svesni vaše prave suštine.Knjiga vodi čitaoce na putovanje kroz svet srca, otkrivajući njegovu moć i transformišuću energiju. Drunvalo Melchizedek objašnjava važnost srčane inteligencije, srčanog uma i srčane emocije kao ključnih elemenata za postizanje duhovnog rasta i prosvetljenja.Uz knjigu dolazi i prateći CD koji sadrži meditacije, zvučne frekvencije i vežbe koje će vam pomoći da prodrete duboko u sveti prostor svog srca i da se povežete sa višim nivoima svesti.“Živjeti U Srcu – Kako Ući U sveti Prostor Unutar Srca” je inspirativno delo koje će vas voditi ka otkrivanju vaše unutrašnje mudrosti i duboke veze sa univerzumom. Drunvalo Melchizedek vas vodi na put ka buđenju i razvijanju vaše duhovne svesti, pomažući vam da živite u skladu sa svojim istinskim bićem i da proširite ljubav, mir i svetlost u svetu oko sebe.

ZIVJETI_U_SRCU_skraceno_compressed

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Drunvalo Melchizedek

Drunvalo Melhisedek (rođen: Bernard Perona, takođe ranije poznat kao AKBAR i kolibri) je ezoterični istraživač.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*