Zlatno Tele Od Ilja Iljf, Jevgenij Petrov

recenzija pdf

"Zlatno tele" je humoristički evergrin koji potpisuju čuveni spisateljski par Ilja Iljf i Jevgenij Petrov, poznatiji kao Ilja Iljf i Konstantin Petrov. Ovaj duo, poreklom iz Odese, stekao je svetsku slavu zahvaljujući svom jedinstvenom smislu za humor i neponovljivim likovima.
Zlatno Tele Od Ilja Iljf, Jevgenij Petrov

Roman “Zlatno tele” predstavlja nastavak avantura Osipa Venijaminoviča Šora, koji je prvobitno stvoren kao prototip za lik Ostapa Bendera u prethodnom romanu “Dvanaest stolica”. U ovom romanu, Šor se ponovo pojavljuje kao glavni junak, spremajući se za novo uzbudljivo putovanje. Još od svog prvog objavljivanja 1931. godine, “Zlatno tele” osvaja srca čitalaca svakog naraštaja, iznova oduševljavajući svojim šarmom i svežinom. Ilja Iljf i Jevgenij Petrov uspeli su da stvore nezaboravnu priču punu humora, avanture i nezaboravnih likova, čineći ovaj roman pravim klasikom svetske književnosti.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*