Zvezda Nad Prazninom Od Dejan Stojiljković

recenzija pdf

"Zvezda nad prazninom" je epska fantastična saga autora Dejana Stojiljkovića. Ova uzbudljiva priča smeštena je u svet magije, misterije i avanture.
Zvezda Nad Prazninom Od Dejan Stojiljković

Glavni lik, junak po imenu Marko, neočekivano se nađe uvučen u epski sukob između svetlosti i tame. U svojoj misiji da zaštiti univerzum od zla, Marko se suočava sa zastrašujućim izazovima, otkrivajući svoje skrivene moći i hrabrost.U fantastičnom svetu ispunjenom magijom, mitskim bićima i mračnim silama, Marko se udružuje sa različitim saveznicima kako bi se suprotstavio neprijateljima. Putuje kroz beskrajne prostranstva svemira i susreće se sa tajnama koje menjaju sve što je poznavao.“Zvezda nad prazninom” je epska avantura koja vas vodi kroz neispitane dubine sveta fantazije. Stojiljković vešto gradi kompleksnu priču, stvarajući nezaboravne likove i intrigantne svetove. Ova knjiga je za sve ljubitelje fantastike koji žele da se izgube u magičnom svetu i dožive nezaboravno putovanje puno akcije, intrige i neočekivanih preokreta.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*