12 Pravila Za Život Od Džordan Piterson

recenzija pdf

"Dvanaest pravila za život" autora Džordana Pitersona je duboko filozofsko delo koje nudi smernice i principe za bolje razumevanje života i njegovog haosa. Autor istražuje ideju da su pravila, standardi i vrednosti ključni za održavanje reda u životu, jer nas u protivnom haos može preplaviti.
12 Pravila Za Život Od Džordan Piterson

Knjiga donosi dvanaest pravila, svako praćeno esejom, koja pružaju vođstvo za održavanje ravnoteže između reda i haosa. Autor nas podseća na važnost rutine i tradicije u životu, kao osnova za održavanje stabilnosti i smisla. Dvanaest pravila pomažu čitaocima da pronađu put koji vodi ka mestu gde su dovoljno stabilni, ali istovremeno dovoljno otvoreni za istraživanje i preobrazbu. “Dvanaest pravila za život” nas vodi na mesto gde se suočavamo sa sopstvenom samosvešću, krhkošću i smrtnošću, ali to činimo bez osećaja žrtve, ozlojeđenosti ili želje za osvetom. Autor poziva čitaoce da žive kako treba, bez potrebe za totalitarnom sigurnošću, i da se suoče sa svojom nedovoljnošću i neznanjem. Ovo duboko filozofsko delo pruža čitaocima duboke uvide u ljudski um, prirodu života i načine kako da pronađu smisao i ravnotežu. Džordan Piterson nudi inspiraciju za samoproučavanje i lični razvoj, pomažući nam da razumemo svoje mesto u svetu i suočimo se sa životnim izazovima.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*