7 Tajni Uspeha Od Kenan Crnkić

recenzija pdf

Autor ove knjige se pobrinuo da Vas motiviše da budete uspešni, ali i da istovremeno na jednostavan i praktičan način predstavi tajne uspeha. Korak po korak, otkrićete 7 tajni uspeha, i videćete da se svaka vodi kao zasebna celina.
7 Tajni Uspeha Od Kenan Crnkić knjiga

Svako poglavlje počinje kratom pričom, koja je tu da Vam privuče pažnju i na zanimljiv način uvede u tajnu na koju se odnosi. Svaka priča je praćena objašnjenjem, savetima i tehnikama, a pored toga možete pronaći citate uspešnih i poznatih ličnosti. To je veoma lep i koristan detalj, koji zaista divno uobličava svako poglavlje. 

Nakon svake priče govori se o važnosti date tajne i pristupu, kako da je odmah primenite u svakodnevnom životu. Na početku knjige nalazi se jedno iznenađenje, ali i zagonetka koja se na veoma efikasn način otkriva dalje u delu. Poruke i samu knjigu je moguće doživeti ako je pročitate više puta!

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*