72 Sata Od Andeš Ruslund PDF

recenzija pdf

"72 sata" autora Andersa Roslunda, vodi vas u svet intriga, napetosti i opasnosti dok pratite inspektora Everta Grensa u njegovoj borbi da pronađe istinu o zločinu koji je progoni već sedamnaest godina. Ova napeta priča će vas držati na ivici sedišta dok se otkrivaju duboke tajne i neočekivani preokreti.
72 Sata Od Andeš Ruslund

Pre sedamnaest godina, jeziv ubistvo porodice potreslo je Stokholm. Svi članovi porodice su pronađeni mrtvi, osim male devojčice od pet godina koja je postala svedokom ovog stravičnog zločina. Inspektor Evert Grens je vodio slučaj, ali nije uspeo pronaći počinioca. Devojčica je stavljena pod zaštitu svedoka kako bi bila zaštićena od opasnosti. Sedamnaest godina kasnije, taj isti stan je ponovo provaljen. Grens shvata da neko želi da ubije jedinog preživelog svedoka kako bi zauvek sakrio tajnu zločina. Njegova borba za istinom postaje trka s vremenom dok pokušava pronaći mladu ženu pre nego što to učini ubica. Kroz samo 72 sata, Grens mora otkriti duboko zakopane tajne koje su odgovorne za ovu seriju strašnih događaja. “72 sata” je triler koji vas uvlači u zamršen svet kriminala i tajni, dok pratite Grensa u njegovoj borbi da pronađe istinu i zaštiti jedinog svedoka. Anders Roslund vešto gradi napetost i atmosferu opasnosti, vodeći vas kroz lavirinte mračnih ambicija i neočekivanih preokreta. Ova knjiga će vas držati prikovanim uz svaku stranicu dok se suočavate sa tajnama prošlosti i trkate se sa vremenom kako biste sprečili zločin koji bi mogao uništiti sve.

72 sata

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*