After 5 Od Ana Tod

recenzija pdf
U petom nastavku serijala Ane Tod, život Tese i Hardina doživljava duboke promene koje će ih zauvek obeležiti. Ključno otkriće iz Hardinove prošlosti potresa ga do srži, dok Tesa suočava s tragedijom. Pitanje koje se postavlja je da li će ovi događaji ponovno približiti ovo zaljubljeno dvoje ili ih razdvojiti.

Dok istražuju tajne svojih porodičnih istorija, Tesa i Hardin shvataju da nisu toliko različiti kao što su mislili. Tesa prepoznaje svoju ulogu u smirivanju Hardina kada eksplodira i shvata da mu je potrebna više nego ikad pre. Međutim, što više prošlost baca svoju mračnu senku na njihove živote, Hardin postaje sve udaljeniji i tamniji, gurajući Tesu sve dalje od sebe.  Ovaj peti deo donosi duboke emocije, napetost i neočekivane preokrete u priči o turbulentnoj vezi između Tese i Hardina, privlačeći čitaoce u njihovu složenu i strastvenu romansu.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Oznake:

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*