Aleksandar Đorđević: Uvek Ispočetka Od Dragan Bošković

recenzija pdf
"Aleksandar Đorđević: Uvek ispočetka" Dragane Bošković je izuzetna autobiografija i monografija koja nam pruža dubok uvid u život i karijeru reditelja Aleksandra Đorđevića. Ova knjiga nije samo priča o njegovim ličnim iskustvima, već i o istorijskim trenucima i kulturnim događajima koji su obeležili Srbiju i Jugoslaviju.
Aleksandar Đorđević Uvek Ispočetka Od Dragana Boškovića

Kroz više od 15 sati razgovora sa rediteljem, Dragana Bošković delikatno izvlači priče i anegdote koje osvetljavaju pozadinu kultnih televizijskih serija i filmova kao što su “Otpisani”, “Vruć vetar”, “Balkan ekspres 2” i “Bolji život”. Kroz Đorđevićeve uspomene, čitaoci će otkriti kulturnu scenu, istorijske trenutke i društvene promene koje su oblikovale Jugoslaviju tokom 20. veka. Ova knjiga donosi ne samo priču o usponima i padovima jednog umetnika, već i oduševljava čitaoca detaljima o događajima kao što su prva Gitarijada, Čivijada, sportski trenuci i kultni trenuci srpske kulture. “Aleksandar Đorđević: Uvek ispočetka” je nezaobilazno štivo za sve koji žele bolje razumeti bogatu kulturnu i društvenu istoriju Balkana.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*