Aleksandrijska Karika, Tvrdi Povez Od Steve Berry

recenzija pdf

"Aleksandrijska karika" je uzbudljivi triler autora Stevea Berryja. Ova knjiga vas vodi na intrigantno putovanje kroz istoriju, tajne i avanture.
Aleksandrijska Karika, Tvrdi Povez Od Steve Berry

Glavni lik, Koton Maloun, je bivši agent tajne službe koji je postao knjižar. Kada ga neobična žena angažuje da pronađe Aleksandrijsku kariku, drevni artefakt koji može promeniti tok istorije, Koton se upušta u opasnu potragu.Dok se Koton suočava sa tajnim društvima, misterioznim simbolima i ubistvima, on otkriva da je Aleksandrijska karika samo deo šire zavere koja se proteže kroz vekove. U svom traganju, Koton mora da reši zagonetke, dešifruje tajne i otkrije istinu pre nego što bude prekasno.“Aleksandrijska karika” je triler koji vas drži u napetosti i intrigama. Berry vešto plete istorijske činjenice i fikciju, stvarajući atmosferu tajanstvenosti i uzbuđenja. Ova knjiga je za sve ljubitelje avanturističkih trilera koji vole kombinaciju istorijskih tajni, akcije i misterije dok se kreću kroz lavirinte prošlosti u potrazi za istinom.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*