Alzheimer’s – No More! Od Andreas Moritz (na engleskom)

recenzija pdf
Alchajmerova bolest je jedna od najstrašnijih bolesti na svetu, a njen broj samo raste. Skoro svako je posmatrao kako prijatelj ili voljeni polako nestaje pred njihovim očima, ili poznaje nekoga ko jeste.
Alzheimer’s - No More! Od Andreas Moritz (na engleskom)

 Dok trenutno pogađa 36 miliona ljudi širom sveta, očekuje se da će se taj broj utrostručiti. Projekcije su zabrinjavajuće jer se očekuje da će rastući broj obolelih od Alchajmerove bolesti biti epidemija globalnih razmera. Postoji široko rasprostranjena zabluda da je ovaj pad kognitivnih sposobnosti “samo deo procesa starenja”. Međutim, ovo je očigledno netačno. I dok će vas konvencionalna medicina i farmaceutska industrija uveravati da ne možete sprečiti mentalni pad, to jednostavno nije istina. U ovoj knjizi, poznati ajurvedski lekar i bestseler autor u oblasti medicine tela/duha i prirodnog blagostanja, Andreas Moritz, raspravlja o pravim korenima Alchajmerove bolesti, kako fizičkim, tako i duhovnim. U svom nepokolebljivom stilu, Andreas vešto predstavlja najnovija istraživanja u kombinaciji sa vekovima starom mudrošću o prirodnom zdravlju, pružajući vam moćne alate i inspiraciju da preuzmete kontrolu nad svojim zdravljem u narednim godinama. Ova knjiga vam pruža dubinsko razumevanje Alchajmerove bolesti i otvara put ka preventivnim merama i prirodnom lečenju. Andreas Moritz vas osnažuje da preuzmete aktivnu ulogu u očuvanju vašeg zdravlja i dobrobiti. Kroz integraciju najnovijih naučnih saznanja i tradicionalne mudrosti, ovaj vodič će vam pomoći da se suočite sa izazovima i bolje razumete svoje telo i um. Ova knjiga je dragocen resurs za sve one koji traže načine da očuvaju mentalnu oštrinu i zdravlje mozga, kao i za one koji žele da unaprede svoj životni stil i postignu celovitiju dobrobit tela i duha.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*