Ambis Od Rafaele Malavazi PDF

recenzija pdf

U trileru "Ambis" autora Rafaelea Malavazija, čitaoci će biti uvučeni u zlokobno okruženje serijskih ubistava, intrigi i mračnim tajnama.
Ambis Od Rafaele Malavazi

Đenova postaje poprište zastrašujućih ubistava žena. Tri žrtve su pronađene, i inspektor Manci preuzima istragu. U naporima da zaustavi brutalnog ubice, Manci se okreće Gofredu Spadu, bivšem pripadniku reda i zakona, za pomoć. Međutim, Spadu nosi svoje sopstvene unutrašnje demone i ne veruje više u institucije koje su ga nekad predstavljale. Dok se suočava sa mračnom prošlošću, Spada ulazi u igru da bi razotkrio ovu tajnu zagonetku. Pored Mancija i Spade, i novinarka crne hronike, Orijeta Kosta, istražuje ova užasna ubistva. Kroz ovu priču, razotkriva se mreža tajni, intriga i izdaja, dok svi ovi likovi pokušavaju da pronađu istinu i zaustave opasnost. “Amibis” je triler koji vas uvodi u svet zločina i istrage, sa neizvesnošću koja raste kako se priča razvija. Autor Rafaele Malavazi vešto gradi napetost, razotkrivajući slojeve priče dok se likovi suočavaju sa svojim ličnim i profesionalnim izazovima. Kroz dinamične likove i mračnu atmosferu, ova knjiga će vas držati u napetosti sve do poslednje stranice.

ambis (2)

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*