Začaran Od Nora Roberts

recenzija pdf
U četvrtoj i poslednjoj knjizi napete tetralogije "Nasleđe Donovanovih", vešto perom autorke Nora Roberts nas uvodi u priču o samoći, otkrićima i strastvenoj ljubavi.
Začaran Od Nora Roberts

Rouan Mari, profesorka književnosti, donosi odluku da se povuče u kolibu u planinama kako bi pronašla svoje unutrašnje snage i razmislila o svom životnom putu. Međutim, ovaj odlazak će je odvesti daleko dalje od samoće. Njen prvi komšija, neodoljivi i misteriozni Lijam Donovan, će ući u njenu svakodnevicu sa snažnom prisutnošću i tajanstvenom privlačnošću. Dok se njih dvoje povezuju i započinju strastvenu ljubavnu vezu, Rouan će se suočiti sa svojim ličnim izazovima i prošlošću koja je oblikovala njene strahove. Nora Roberts vešto isprepliće elemente introspekcije i romantike, stvarajući priču koja nas vodi na putovanje duboko u duše likova i njihove emotivne rastanke. “Začaran” je priča o suočavanju sa vlastitim demonima, prihvatanju ljubavi u svim njenim oblicima i pronalaženju snage da se nastavi dalje.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Nora Roberts

Nora Roberts je proslavljena ameri;ka autork a i bestseler. Napisala je vi[e od dvesta ljubavnih romana. Jedna je od prvih autora primljenih u Kuću časti "Hall of Fame".


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*