Anatomija I Sportska Masaža Od Josep Marmol Esparcia, Artur Jacomet Cerraso

recenzija pdf

"Anatomija i sportska masaža" autora Josepa Marmol Esparcia i Artura Jacometa Cerrasa je priručnik koji pruža detaljan opis sportske masaže, uz dodatak video-instrukcija za najvažnije tehnike manuelne masaže. Ova knjiga je korisna za sve one koji se bave sportskom masažom i žele da razumeju anatomiju tela i primene efikasne tehnike masaže u kontekstu sporta.
Anatomija I Sportska Masaža Od Josep Marmol Esparcia, Artur Jacomet Cerraso

Sportska masaža je metoda manuelne masaže koja se primenjuje kako bi se poboljšalo zdravlje sportista pre, tokom i nakon sportskih takmičenja ili treninga. Glavni ciljevi sportske masaže uključuju smanjenje zastoja u krvotoku, optimizaciju mišićnog učinka, prevenciju povreda tkiva i zglobova, kao i ubrzanje procesa oporavka. Ova knjiga je namenjena učenicima i studentima stručnih škola i fakulteta, fizioterapeutima, maserima, fizijatrima, sportskim lekarima i drugim stručnjacima u oblasti sporta. Ona pruža duboko razumevanje anatomije tela i tehnika masaže koje se koriste kako bi se sportisti održali u optimalnom fizičkom stanju. Dodatak video-instrukcija dodatno olakšava razumevanje i primenu ovih tehnika.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*