Naši Fudbaleri Na Mundijalima Od Urugvaja Do Rusije Od Bojan Ljubenović

recenzija pdf

"Naši fudbaleri na Mundijalima od Urugvaja do Rusije" autora Bojana Ljubenovića je knjiga koja nudi kratak pregled i istorijski kontekst svetskih prvenstava u fudbalu na kojima je učestvovala reprezentacija Srbije (i bivše Jugoslavije). Ova knjiga će privući kako mlade tako i starije navijače, pružajući im priliku da se upoznaju sa bogatom istorijom srpskog fudbala na svetskim šampionatima.
Naši Fudbaleri Na Mundijalima Od Urugvaja Do Rusije Od Bojan Ljubenović

Knjiga donosi brojne zanimljivosti, informacije i fotografije koje osvetljavaju ključne trenutke i igrače iz prošlih Mundijala. Posebno privlačenje za mlade navijače je prisustvo poklon postera sa fotografijama naših fudbalera, što čini ovu knjigu zabavnim i edukativnim iskustvom. Ova knjiga će biti odličan poklon za sve fudbalske entuzijaste, posebno za mlade ljubitelje fudbala koji žele da se upuste u istoriju i tradiciju srpske reprezentacije na svetskim prvenstvima.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*