Astrologija, Natprirodno I Onostrano Od Šri Činmoj

recenzija pdf
"Astrologija, natprirodno i onostrano" je delo Šri Činmoja koje nudi duboki uvid u skriveni svet oko nas i unutar nas, bez senzacionalizma, već kroz otvoreno i iskreno razmatranje. Knjiga istražuje nevidljive sile koje deluju u našem životu i okolini, istovremeno nudeći praktične savete kako da prihvatimo pozitivne uticaje, dok se istovremeno zaštitimo od negativnih.
Astrologija, Natprirodno I Onostrano Od Šri Činmoj

Šri Činmoj pristupa temama astrologije, natprirodnih fenomena i onostranog sa dubokim razumevanjem i duhovnom mudrošću. Kroz njegove tekstove, čitaoci će otkriti kako ove nevidljive sile oblikuju našu stvarnost i kako možemo uskladiti svoje unutrašnje biće sa kosmičkim ritmovima. Knjiga nudi praktične smernice za duhovni razvoj i zaštitu od negativnih uticaja, istovremeno inspirišući čitatelje da istraže dubine svoje duše i otvore se za više dimenzije postojanja. “Astrologija, natprirodno i onostrano” je esencijalno štivo za sve koji su zainteresovani za duhovni rast i istraživanje nevidljivih aspekata života.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*