Vodeni Znakovi Od Karin Baloh Martić

recenzija pdf
"Vodeni znakovi" je intrigantan vodič koji nas uvodi u svet astrologije kroz prizmu vodenih znakova - Raka, Škorpije i Riba. Autorica Karin Baloh Martić istražuje duboke karakteristike i osobine ovih znakova, nudeći uvid u njihovu suštinsku prirodu i ulogu koju imaju u našem životu.
Vodeni Znakovi Od Karin Baloh Martić

Vodeni znakovi se često opisuju kao emotivni, intuitivni i duboko povezani sa svojim osećanjima. Martićeva nas vodi kroz karakteristike svakog od vodenih znakova, otkrivajući različite aspekte njihove ličnosti i ponašanja. Čitaoci će saznati zašto Rak voli da većinu vremena provodi kod kuće, da li su Škorpije zaista tajanstvene i saznati čime se najčešće bave Ribe. Kroz ovu knjigu, čitaoci će dublje razumeti vodene znakove i kako se oni manifestuju u svakodnevnom životu. Ovo nije samo knjiga o astrologiji, već i o samoproučavanju i razumevanju različitih aspekata ljudske prirode. “Vodeni znakovi” je nezaobilazno štivo za sve koji su zainteresovani za astrologiju i žele da prodube svoje razumevanje znakova vode i njihovog uticaja na naše živote.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Oznake:

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*