Autobiografija Generala Franka Od Manuel Vaskes Montalban PDF

recenzija pdf
"Autobiografija generala Franka" autora Manuela Vaskesa Montalbana predstavlja originalan način pristupa priči o Španskom građanskom ratu i diktaturi generala Franka. Ova knjiga omogućava čitaocima da se upuste u ključne događaje 20. veka i bolje razumeju ulogu Španskog građanskog rata u pripremi za Drugi svetski rat.
Autobiografija Generala Franka Od Manuel Vaskes Montalban

Montalban koristi dijalog između pripovedača i naslovnog fikcionalizovanog diktatora kako bi čitaocima približio sve užase tog perioda. Osim što pruža informacije, ova knjiga takođe istražuje kreativni proces pisanja i fikcionalizaciju stvarnih događaja. Ovo delo je korisno za one koji žele bolje razumeti Španski građanski rat i političku situaciju tog vremena, kao i za one koji su zainteresovani za pisanje i način na koji se fikcija može koristiti kako bi se istraživali stvarni događaji.

autobiografija generala franka

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Oznake:,

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*