Autobiografija Od Agata Kristi PDF

recenzija pdf
"Autobiografija" Agate Kristi je blistava riznica reči u kojima velika spisateljica deli svoj životni put i intelektualno nasleđe. Nakon više godina tajnog pisanja, ovaj dragulj ostao je nepoznat javnosti sve do njenog odlaska. Sada, nakon Agatinog prelaska, ova autobiografija izranja iz senke, osvetljavajući dubinu njenog postojanja.
Autobiografija Od Agata Kristi

Svaka stranica je ispričana iz njenog ličnog ugla, pružajući nam unikatan uvid u stvaralački duh i inspiraciju koja je stajala iza njenih remek-dela. “Autobiografija” je prozor u Agatin svet, otkrivajući njen proces stvaranja, lične izazove i strasti koje su je pokretale. Njeni obožavaoci jednodušno priznaju da je ovo delo posebno. Knjiga koja je više od pričanja o životu – to je dubok pogled u unutrašnji svet jedne od najvećih književnih ikona. “Autobiografija” nam daje priliku da hodimo zajedno s Agatom Kristi njenim stazama, dok se njena priča odvija izvan romana i postaje stvarnost.

autobiografija

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Agata Kristi - Agatha Christie

Dame Agatha Marz Clarissa Christie (15. Septembar 1890. Godine – 12. Januara 1976. Godine) bila je poznat Engleski pisac.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*