Autobiografija Od Branislav Nušić PDF

recenzija pdf besplatna knjiga
Branislav Nušić u svojoj čuvenoj autobiografiji priča najradosnije događaje svoje mladosti – od škole, kasarne i zatvora. Jedinstven smisao za humor pisca pretvara njegove peripetije u nezaboravno iskustvo za ceo život.
Autobiografija Od Branislav Nušić

Kao stvaralačko ostvarenje i kao idejni rezultat, Autobiografija Branislava Nušića je zaista knjiga u kojoj pisac i čovek Nušić živi svim svojim životnim i stvaralačkim iskustvom.

To je parodija na akademsku vrstu autobiografije, a kao žanr i duh je moralističko delo čiji je moral duboko ironičan — pre svega zbog velike udaljenosti od činjenica — i na mnogim mestima izrazito sarkastičan i autoironičan. .

Kompletna Besplatna PDF Knjiga

Autobiografija Od Branislav Nušić pdf

 

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Branislav Nušić

Branislav Nušić je bio srpski književnik, komediograf, dramski pisac, novinar i diplomata. Rođen je 1864. godine u Beogradu, tadašnjoj prestonici Kneževine Srbije. Odrastao je u skromnoj porodici, njegov otac je bio siromašan trgovački pisar.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*