Bal Grofa D’Orgela Od Raymond Radiguet

recenzija pdf

"Bal grofa d'Orgela" je roman francuskog pisca Raymonda Radigueta, objavljen 1924. godine. Ova knjiga je posthumno objavljeno delo, budući da je Radiguet preminuo veoma mlad, sa samo dvadeset godina.
Bal Grofa D’Orgela Od Raymond Radiguet

“Bal grofa d'Orgela” je priča o emotivnoj i strastvenoj vezi između mlade devojke Anne de Guilleroy i grofa François d'Orgela. Roman se fokusira na njihovu ljubavnu vezu koja je ispunjena željom, tajnom i zabranjenom strašću. Radiguet majstorski prikazuje njihovu vezu, istražujući složenost ljudskih emocija i različite aspekte ljubavi.Stil pisanja Raymonda Radigueta odlikuje se elegancijom, preciznošću i jednostavnošću. On koristi minimalistički pristup i pažljivo izabrane reči kako bi dočarao emocionalnu dubinu i intenzitet veze između likova.“Bal grofa d'Orgela” je roman koji se bavi temama poput ljubavi, smrti, žrtve i prolaznosti. Radiguetova književnost bila je značajan doprinos francuskom književnom modernizmu, a ovaj roman se ističe kao njegovo najpoznatije delo.“Bal grofa d'Orgela” je remek-delo koje će zadovoljiti čitaoce koji cene intenzivne i emotivne priče, kao i one koji se interesuju za književnost iz perioda između dva svetska rata. Roman pruža duboku introspekciju u ljudske emocije i donosi snažnu priču o zabranjenoj ljubavi.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*