Vidimo Se Tamo Gore Od Pierre LeMaitre PDF

recenzija pdf

"Vidimo se tamo gore" je roman koji je napisao Pierre Lemaitre, francuski pisac. Ova knjiga je izvanredna priča koja se odvija nakon Prvog svetskog rata i istražuje posleratne traume i posledice rata na pojedince i društvo.
Vidimo Se Tamo Gore Od Pierre LeMaitre

Radnja romana prati dva glavna lika, Alberta i Edouarda, koji su preživeli rat, ali su suočeni sa teškim fizičkim i emotivnim ožiljcima. Njih dvojica smišljaju neobičan plan kako bi preživeli u posleratnom svetu. Kroz spletku, laži i varke, oni pokušavaju da se suoče sa sopstvenim demonima i pronađu mesto za sebe u društvu. “Vidimo se tamo gore” istražuje teme kao što su gubitak, traume, preživljavanje i korupcija. Lemaitre vešto prepliće različite priče i likove kako bi stvorio sliku posleratne Evrope i njenih socijalnih i političkih turbulencija. Roman nas suočava sa surovim slikama rata i razotkriva mračne aspekte ljudske prirode. Lemaitreova proza je izuzetno živopisna i emotivna, a njegovi likovi su duboko složeni i dobro razvijeni. “Vidimo se tamo gore” je više od samo ratne priče – to je meditacija o gubicima, očajanjima i snazi ljudskog duha. Ovaj roman je osvojio brojne nagrade i dobio je široko priznanje kako u Francuskoj, tako i širom sveta. “Vidimo se tamo gore” je zaokupljajuća priča koja će vas emotivno dotaknuti i naterati da razmišljate o posleratnoj stvarnosti i ljudskim tragedijama.

vidimo se tamo gore

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*