Balada O Lilit I Srpska Zemlja Od Anđela De Leo

recenzija pdf
"Balada o Lilit i srpska zemlja" je zbirka pesama autorke Anđele De Leo koja odiše lirskim nadahnućem i posvećena je ženama. De Leo, istaknuta italijanska pesnikinja, donosi bogatstvo izraza kroz svoje stihove.
Balada O Lilit I Srpska Zemlja Od Anđela De Leo

U ovoj zbirci, pesme su posvećene ženama i ističu njihovu snagu, lepotu i unutrašnju dubinu. Lirski elementi oplemenjuju svaku pesmu, stvarajući muzikalnost i emotivnu bliskost sa čitaocem. Anđela De Leo uspeva da prenese složenost ženskog iskustva kroz svoje stihove, otkrivajući različite dimenzije ženstvenosti. “Balada o Lilit i srpska zemlja” je knjiga koja će privući ljubitelje poezije, posebno one koji su zainteresovani za istraživanje ženskog identiteta i iskustva. Anđela De Leo nas vodi na emocionalno putovanje kroz njene pesme, otkrivajući univerzalnost ženskih tema i izražavajući duboko poštovanje prema ženskom biću. Ova zbirka pesama je osnažujuća i nadahnjujuća, ističući važnost ženskog glasa i prisustva u književnosti. Anđela De Leo kroz svoju poeziju slavi žensku snagu i stvara prostor za dublje razumevanje i povezivanje sa ženskom perspektivom. “Balada o Lilit i srpska zemlja” je knjiga koja će vas zavesti svojom lirskom lepotom i univerzalnim porukama koje nas povezuju kao ljude i prepoznaju važnost ženskog iskustva u svetu.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*