Bele Životinje Su Veoma Često Gluve Od Ivana Miškova

recenzija pdf
"Bele životinje su veoma često gluve" je zbirka priča napisana od strane Ivane Miškove. Ova zbirka donosi jedanaest kratkih priča koje istražuju teme unutrašnjeg albinizma, unutrašnje gluvoće i slepila. Naslov knjige je metafora za unutrašnje stanje koje čoveka lišava ravnoteže i dovodi ga u veze i okolnosti koje mu nanose štetu i vode ga ka propasti.
Bele Životinje Su Veoma Često Gluve Od Ivana Miškova

Priče u knjizi se odlikuju apsurdnom radnjom, ekscentričnim likovima i sofisticiranim humorom. Ivanu Miškovu odlikuje izražajan stil pisanja i kreativna upotreba jezika kako bi stvorila slikovite priče koje nas provociraju i teraju na razmišljanje. Kroz ove priče, Miškova istražuje ljudske slabosti, izazove i konflikte koje svakodnevno susrećemo. Njeni likovi se suočavaju s bizarnim situacijama i pokušavaju da pronađu smisao u svetu koji često izgleda nerazumljiv. “Bele životinje su veoma često gluve” je zbirka koja će privući ljubitelje kratke proze, apsurda i sofisticiranog humora. Miškove priče nas vode u jedinstveni svet pun iznenađenja i unutrašnjih sukoba, pozivajući nas da istražimo dubine ljudske prirode i suočimo se sa njenim složenostima.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*