Bez Daha Od Ejmi Makalok

recenzija pdf

"Bez daha" je napeti triler autorke Ejmi Makalok koji nas vodi na opasan uspon, suočavajući nas sa jezivom istinom i ubicom koji vreba na planini.
Bez Daha Od Ejmi Makalok

Sesili Vong, novinarka koja je skoro izgubila život u Snoudonu, zaklela se da se nikada više neće penjati na planinu. Međutim, ponuđena joj je neodoljiva prilika da intervjuše svetski poznatog alpinistu Čarlsa Makveja dok se penje na vrh planine Manaslu u Nepalu, postavljajući svetski rekord. Ali postoji jedan zahtev: ona mora biti prva na vrhu. Ovaj izazovni zadatak postaje još teži kada Sesili primeti čudne i zastrašujuće događaje koji se dešavaju pre nego što čak napuste kamp. Poruka ostavljena na njenom šatoru upozorava da je u vrtoglavim visinama prisutan ubica. Izolovana u planinama, sa ograničenim kontaktom sa spoljnim svetom, Sesili se suočava ne samo sa opasnostima pucanja glečera, nedostatkom kiseonika i stravičnim lavinama, već i nizom nesreća koje ukazuju da postoji stvarni ubica koji želi da oduzme živote jedan po jedan. U “Bez daha” doživljavamo klaustrofobičnu atmosferu i napetost koja nas drži na ivici sedišta dok se Sesili bori za opstanak na vrhovima planine. Autorka Ejmi Makalok majstorski kombinuje elemente opasnosti, tajni i adrenalinskog uzbuđenja, dok nas uvlači u mračni svet planinske avanture. Da li će Sesili uspeti da otkrije istinu o ubici i preživi surove uslove planine? “Bez daha” je uzbudljivo putovanje koje će vas držati zakačenima do samog kraja.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*