Blizina Svega Od Ante Zlatko Stolica

recenzija pdf
"Blizina svega" je roman Ante Zlatka Stolice koji nas uvodi u magičnost svakodnevnih trenutaka, pronalazeći posebnost i nenamernu duhovitost koja ih prati. Kroz ovu knjigu, autor nas podseća na trenutke koje smo možda i sami nedavno iskusili.
Blizina Svega Od Ante Zlatko Stolica

Stolica uspešno oživljava obične situacije i likove, stvarajući atmosferu bliskosti i prepoznavanja. Kroz njegovu prozu, otkrivamo da svakodnevni trenuci nose u sebi posebnu čaroliju koju često ne primećujemo. Autor nas podstiče da se zaustavimo i zaronimo u te trenutke, uživajući u njihovoj jedinstvenosti i nenametljivoj duhovitosti. “Blizina svega” nas podseća da su najdragoceniji trenuci često sakriveni u običnosti života. Kroz ovo delo, Ante Zlatko Stolica nas vodi na put otkrivanja lepote i smeha u malim stvarima, podstičući nas da prigrlimo svakodnevicu sa svim njenim čarima.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*