Brak Iz Računa Od Feliša Kingsli

recenzija pdf
"Brak iz računa" je uzbudljiva knjiga autorke Feliše Kingsli koja nas uvodi u priču o Džemi, šminkerki u londonskom pozorištu, koja je zaljubljena u zgodne latinoameričke instruktore plesa. Ona živi u malom stanu blizu svojih hipi roditelja i uživa u svom neobavezanom načinu života.
Brak Iz Računa Od Feliša Kingsli

Međutim, njen svet se iz korena menja kada saznaje da joj je baka ostavila pozamašno nasledstvo u testamentu. Ipak, postoji uslov koji mora ispuniti da bi dobila nasledstvo: mora se udati za nekoga sa titulom. Sa druge strane, imamo Ešforda, dvanaestog vojvodu od Berlingama, koji je odgajan u svili i kadifi, ali nakon smrti svog oca saznaje da je porodično bogatstvo u opasnosti i da može izgubiti svoju titulu. Kada sazna za Džeminu situaciju, ovo dvoje sasvim različitih ljudi, koji pripadaju različitim svetovima, moraju se suočiti sa neočekivanim izazovima i odlukama koje će im promeniti živote. Kroz “Brak iz računa,” Feliša Kingsli nas tera da razmišljamo o ljubavi, prihvatanju i žrtvovanju. Pratimo kako će se odnos između Džemi i Ešforda razvijati, dok oni moraju doneti važne odluke kako bi zaštitili ono što im je važno u životu. Uđite u svet ove uzbudljive priče i otkrijte kako će se sudbine Džemi i Ešforda isprepletati, dok se suočavaju s izazovima ljubavi, porodičnih obaveza i sopstvenih snova. Ova knjiga će vas držati u napetosti, uz puno romantičnih trenutaka, humora i nežnosti, dok pratite kako će se njihova priča razvijati i kako će se boriti za svoju sreću i nasledstvo koje je unelo iznenađenje u njihove živote.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*