Čarobnjak Iz Lase Od Dejvid Miči

recenzija pdf

"Čarobnjak iz Lase" je napeti spiritualni triler autora Dejvida Mičija koji istkava neobično isprepletene živote dva čoveka, osvajajući čitatelje širom sveta.
Čarobnjak Iz Lase Od Dejvid Miči

Kada Crvena armija izvrši invaziju na Tibet, mladi iskušenik Tenzin Dordže, koji se nalazi u budističkom manastiru, dobija izuzetno važnu misiju koja će mu pružiti istinski smisao života. U najmračnijem trenutku njegove domovine, Tenzin mora preći strme vrhove Himalaja i preneti na sigurno dva drevna teksta neizmernog značaja i neprocenjive vrednosti. Pedeset godina kasnije, naučnik Met Lester se suočava sa životnom prekretnicom: njegov revolucionarni nanotehnološki projekat neočekivano je premešten u istraživački inkubator u Los Anđelesu pod tajanstvenim okolnostima. To dovodi Metove idealističke poglede na svet u sukob sa nemilosrdnim interesima investicionog oligarha, postavljajući ga na mukotrpno putovanje otkrivanja istine. “Čarobnjak iz Lase” je triler koji vas vodi kroz spiritualno putovanje, istovremeno povezujući prošlost i sadašnjost, istočnu mudrost i modernu tehnologiju. Uz intrigantne zaplete i mračne tajne, ova knjiga će vas držati zainteresovanim do poslednje stranice, otkrivajući dublje smislove i izazovući vašu percepciju sveta.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*