Čemer Đavoljeg Jutra Od Ransom Rigs PDF

recenzija pdf

Ransom Rigs donosi napetu završnicu epskog serijala "Čudnovata deca gospođice Peregrin" sa šestom i poslednjom knjigom - "Čemer Đavoljeg jutra". U ovoj uzbudljivoj avanturi, protagonist Džejkob i njegovi verni prijatelji suočavaju se sa najvećim izazovom do sada - očuvanjem čudnovatog sveta koji su toliko duboko zavoleli.
Čemer Đavoljeg Jutra Od Ransom Rigs

Dok se priča razvija, Džejkob se upušta u epsku bitku koja će odrediti sudbinu njihovog čudnovatog sveta. Njegova hrabrost i odanost prijateljima stavljaju se na iskušenje dok se suočava s neizvesnošću i opasnostima. Rigs nas vodi kroz mračne i tajanstvene puteve fantastičnog sveta, pružajući nam poslednji pogled na čudesa koja nas okružuju. “Čemer Đavoljeg jutra” nije samo borba protiv spoljnih neprijatelja, već i putovanje unutar sebe za likove koji su sazrevali tokom prethodnih knjiga. Kroz ovu knjigu, Ransom Rigs završava svoju priču na moćan način, ispreplićući akciju, emocije i tajne koje su nas držale u napetosti tokom celog serijala. Za sve one koji su pratili Džejkobovu avanturu od samog početka, “Čemer Đavoljeg jutra” predstavlja emotivan i uzvišen završetak ovog nezaboravnog putovanja. Ransom Rigs nas podseća da se hrabrost, prijateljstvo i vera mogu pokazati najsvetlijim u trenucima najdublje tame.

čemer đavoljeg jutra

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*