Čemerika- Tom I-III Od Danilo Marić

recenzija pdf
"Čemerika" je trilogija autora Danila Marića, koja se bavi pričom o jednom malom selu u Srbiji tokom 20. veka. Ova knjiga je namenjena svima koji su zainteresovani za istoriju Srbije, kao i za priče o malim mestima i ljudima koji u njima žive.
Čemerika- Tom I-III Od Danilo Marić

Roman prati živote različitih likova iz sela Čemerika, uključujući seljake, trgovce, učitelje, sveštenike i druge. Kroz njihove priče, autor nam prikazuje istoriju Srbije kroz 20. vek, sa svim izazovima i promenama koje su se dešavale.“Čemerika” je roman o porodičnim vezama, prijateljstvu, ljubavi, izdaji, borbi za opstanak i mnogim drugim temama koje su relevantne za život u malom selu. Danilo Marić uspeva da stvori autentične likove sa kojima će se svaki čitalac moći poistovetiti i saosećati.Ova knjiga je emocionalna i inspirativna, sa snažnom porukom o važnosti tradicije, zajednice i ljudskih odnosa. “Čemerika” je knjiga koja će vas naterati da razmišljate o životu u malim mestima, ali i o istoriji Srbije, sa brojnim istorijskim detaljima i opisima života u različitim periodima. Ova trilogija će zasigurno zadovoljiti sve ljubitelje istorijske literature i knjiga koje pružaju dublje uvide u ljudsku prirodu.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*