Christina Holis – Jedna Noć u Njegovoj Postelji

recenzija pdf
Osiromašena udovica Sijena privukla je pažnju čoveka koji bi mogao daje spase – američkog bogataša Gareta Lasla, koji ne može da odoli njenoj lepoti.
Christina Holis - Jedna Noć u Njegovoj Postelji knjiga

Međutim, proračunati Garet ne radi ništa ako ne očekuje uslugu zauzvrat, ma koliko primamljiva bila situacija. On nudi Sijeni nemilosrdnu pogodbu: pomoći će joj, ali ona mora da igra po njegovim pravilima – tako što će mu se predati potpuno i provesti jednu noćpunu strasti u njegovoj postelji…

***
Imala je svoju strategiju za preživljavanje. Sedela je pognute glave, ali tako da uvek izgleda zaposleno. To je bio savršen način da izbegne priču s ljudima, sve dok joj se ne učini da je reč o ozbiljnom kupcu.

Sijena je na tržnici primetila mnogo poznatih lica,premda nikad nije imala dovoljno hrabrosti da zapodene razgovor s nekim od njih. Međutim, danas je bilo drugačije.

Neko sasvim nov privukao je njenu pažnju i zadržao je. Jedan visoki stranac probijao se kroz gužvu i haos s druge strane trga. Sijena brzo skrenu pogled. Toliko se razlikovao od lokalnih muškaraca, da namah oseti blagi grč u stomaku. Bilo joj je dovoljno da baci samo jedan pogled na njega pa da shvati da je reč o nekom posebnom. Bio je veoma dobro obučen, a njegovi smireni i odvažni pokreti izdvajali su ga od gomile prostaka i razmetljivaca kojima je bio okružen. Sijena je u nekoliko navrata rizikovala, pogledavši direktno u njega, a potom je nastavila krišom da ga posmatra. Ubeđivala je sebe kako niko neće posumnjati da bi on u jednoj stidljivoj udovici poput nje mogao da pobudi išta drugo do čistu radoznalost.


Knjigu potražite OVDE

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*