Christkind Od Boris Dežulović

recenzija pdf

U romanu "Christkind" Borisa Dežulovića, čitalac se uvlači u mračnu i enigmatičnu priču smeštenu u duboku austrijsku provinciju pred kraj XIX veka. Priča počinje dolaskom stranca u varoš, čiji jedini cilj je pronalaženje jednog dečaka. No, umesto jednostavnog zadatka, stranac se suočava sa šokantnim događajima koji će ga odvesti duboko u srž tajni i misterija.
Christkind Od Boris Dežulović

U pansionu u kojem je stranac odsjeo, otkriva se strašan zločin – leš devojčice sa znakovima vampirskog ugriza. Taj pansion ima i vezu sa čuvenim piscem Bram Stokerom, autorom “Drakule”. Nekoliko dana kasnije, lokalni pijanac pada sa mosta u reku, a meštani tvrde da je ubijen ili od strane vampira ili duša Napoleonovih vojnika koje lutaju tim mestom. Dok traga za dečakom, stranac će otkriti da ima mnogo važniju misiju. Njegov je zadatak ubiti osmogodišnje dete kako bi sprečio da kao odrasli postane opasni i neuravnoteženi degenerik koji će pobiti milione ljudi. “Christkind” je roman koji vas vodi na uzbudljivo putovanje kroz vreme, isprepletano misterijama, tajnama i moralnim dilemama. Dežulovićeva pripovedačka veština će vas držati u napetosti dok otkrivate tajne koje će promeniti tok sudbine i istorije.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*