Čokoladni Snovi Od Suzan Bišop Krispel PDF

recenzija pdf
"Čokoladni snovi" je priča koja se odvija u malom gradu i istražuje vezu između prošlosti, tajni i magije, kroz priču Penelopi Dolton, vlasnice Čokoladne kućice, omiljene poslastičarnice u gradu.
Čokoladni Snovi Od Suzan Bišop Krispel

Penelopi Dolton je samohrana majka koja je istovremeno vlasnica i glavna poslastičarka u Čokoladnoj kućici. Njena poslastičarnica je poznata po jedinstvenom sastojku – tajnom dodiru magije koji Penelopi pruža poseban ormarić. Kroz njega se čini da čokolade dobijaju poseban ukus i čaroliju. Međutim, Penelopi se suočava s unutarnjim konfliktom. Njena osmogodišnja ćerka Ela žudi za ocem i to za Noy Gregorijem, koji se nedavno vratio u grad. Ono što Ela ne zna je da je Noa njen stvarni otac i da je prethodno slomio srce Penelopi. Kao majka, Penelopi razmatra hoće li otkriti istinu Noi, svestranoj situaciji, a osim toga, i njenom posebnom ormariću počinju se dešavati čudne stvari. Kroz priču “Čokoladni snovi,” Suzan Bišop Krispel nas uvodi u svet tajni, magije i porodičnih odnosa. Priča nas podseća na moć tajni i kako one mogu oblikovati naše živote i međusobne veze. Kroz razmatranje da li i kako da otkrije istinu Noi, Penelopi se suočava s unutarnjim dilemama i izazovima koje donosi suočavanje s prošlošću. “Čokoladni snovi” istražuje kako ljubav, tajne i magija mogu biti međusobno isprepletani, a istovremeno i kako odluke koje donosimo mogu imati dubok uticaj na našu sudbinu. Priča nas podseća na važnost iskrenosti, komunikacije i otvorenosti u odnosima, kao i na čaroliju koja može proisteći iz suočavanja sa istinom.

čokoladni snovi

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*