Čovek Od Kestena Od Seren Svejstrup

recenzija pdf

"Čovek od kestena" Serena Svejstrupa je napeti triler smešten u mirno predgrađe Kopenhagena. Radnja romana započinje kada je jednog jutra pronađeno telo mlade žene. Stanovnici ovog predgrađa sada žive u strahu od serijskog ubicu čiji je zaštitni znak ostavljanje lutkica od šibica i dva kestena na mestima zločina.
Čovek Od Kestena Od Seren Svejstrup

Forenzičari brzo ulaze u akciju kako bi pronašli tragove i razotkrili identitet ubicu. U toku istrage, otkrivaju otisak prsta koji pripada devojčici koja je nestala pre godinu dana i za koju se verovalo da je mrtva. Ova knjiga istražuje mračne i tajanstvene aspekte zločina dok čitaoci zajedno sa istražiteljima pokušavaju rešiti zagonetne tragove i otkriti šta se zaista događa u ovom mirnom predgrađu.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Seren Svejstrup

Søren Sveistrup je danski pisac i scenarista, najpoznatiji kao tvorac i glavni scenarista popularne dansko-švedske TV serije "The Killing" ("Forbrydelsen").


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*