Mračno Prošlo Vreme Od Li Čajld

recenzija pdf

U romanu "Mračno prošlo vreme," još jednom ulazimo u uzbudljivi svet Džeka Ričera, nepopustljivog junaka serijala. Ovog puta, Ričer kreće na novo putovanje koje ga vodi preko američkih puteva, od Mejna pa sve do Kalifornije.
Mračno Prošlo Vreme Od Li Čajld

Na svom putovanju, Džek naiđe na putokaz koji ga usmerava ka mestu koje nikada ranije nije posetio – malom gradiću koji se navodno smatra rodnom tačkom njegovog oca. Ovo otkriće ga duboko intrigira, te odlučuje da istraži više o ovom mestu i svojim porodičnim korenima. No, kada stigne u grad i započne svoju potragu u lokalnom arhivu, suočava se sa šokantnim saznanjem da nijedan Ričer nikada nije živeo u tom mestu. Paralelno sa Ričerovom pričom, pratimo i sudbinu dvoje ljudi iz Kanade, koji se upućuju prema Njujorku s namerom da prodaju svoje vredno blago. Neočekivani kvar na njihovom automobilu ih prisiljava da provedu noć u čudnom i izolovanom mestu usred divljine. Lee Child nas vodi kroz napetu priču u romanu “Mračno prošlo vreme,” otkrivajući tajne i neočekivane preokrete dok Ričer istražuje svoje korene i suočava se sa misterioznim događajima u malom gradu. Ovaj triler obećava napetost i uzbudljivo čitanje koje je karakteristično za serijal o Džeku Ričeru.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Li Čajld - Lee Child

Lee Child, pravim imenom Jim Grant, napisao je 16 knjiga o bivšem vojnom policajcu koji luta SAD-om i bori se protiv organiziranog kriminala i zavjera, a koje ruše sve rekorde prodaje (50 milijuna prodanih primjeraka).


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*