Crna Lala Od Aleksandar Dima

recenzija pdf

"Crna Lala" je roman francuskog pisca Aleksandra Dime koji se smatra jednim od najpoznatijih dela ovog autora. Ova knjiga je uzbudljiva priča o avanturi, intrigi, ljubavi i osveti, smeštena u vreme Francuske revolucije.
Crna Lala Od Aleksandar Dima

Glavni lik, Edmund Dantes, je mladi mornar koji biva izdan i nepravedno osuđen na dugogodišnji zatvor. Nakon što pobegne iz zatvora, on uzima novi identitet kao Crna Lala i kreće na putovanje osvete prema onima koji su mu naneli nepravdu.“Crna Lala” je roman koji istražuje teme poput pravde, slobode i moralnosti. Dima nas vodi kroz različite slojeve društva i prikazuje nam sukobe između bogatih i siromašnih, vlasti i običnih ljudi.Stil pisanja je živopisan i dinamičan, sa napetim zapletom koji nas drži u neizvesnosti sve do poslednjih stranica. Dima majstorski gradi priču o osveti, izdaji i izgradnji novog identiteta.“Crna Lala” je roman koji je ostavio trajan utisak na književnost i inspirisao mnoge adaptacije u filmu, pozorištu i televiziji. Ova knjiga je klasično delo koje nas tera da razmišljamo o moralnim dilemama, snazi volje i mogućnosti transformacije.“Crna Lala” će vas očarati svojom uzbudljivom pričom, snažnim likovima i dubokim porukama o pravdi i osveti. Ovo je knjiga koja će vas držati prikovane za stranice, istovremeno vam pružajući uvid u ljudsku prirodu i snagu volje da se suprotstavimo nepravdi.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*