Cvetna Raskoš Od Rut Podgornik Reš

recenzija pdf
U novoj knjizi "Cvetna raskoš" autorke Rut Podgornik Reš, čitaoci će biti povučeni u jedinstveni svet biljaka, gde se tradicija i inovacija prepliću na sunčanoj strani Alpa.
Cvetna Raskoš Od Rut Podgornik Reš

Ova knjiga nije samo običan vodič kroz nove sorte cveća, već je duboko lična priča o porodičnoj tradiciji, ljubavi prema biljnom svetu i potrazi za jedinstvenošću u moru obilja. Kroz stranice “Cvetne raskoši”, Rut deli svoje iskustvo i razmišljanja o tome kako se svet cveća dramatično promenio, naglašavajući da prava lepota leži ne samo u vizuelnom obilju, već i u raznolikosti i jedinstvenosti koje svaka nova sorta donosi. Ova knjiga je poziv čitaocima da zavire iza kulisa sveta cvećarstva, otkrivajući kako strast prema biljkama može obogatiti život i ponuditi novu perspektivu na prirodnu lepotu koja nas okružuje. “Cvetna raskoš” je istinski odraz ljubavi prema biljnom svetu, izazovima koje on nosi i neiscrpnoj želji za otkrivanjem novih, maštovitih granica u svetu biljaka.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*