Demijan Od Herman Hesse PDF

recenzija pdf besplatna knjiga

Strani Naziv: Demian Novel by Hermann Hesse

„Demijan: Priča o mladosti Emila Sinklera“ je roman nemačko-švajcarskog autora Hermana Hesea. Prvi put objavljena 1919. godine, to je moćna priča o punoletstvu koja istražuje teme samootkrivanja, individualnosti i duhovnosti.
Demijan Od Herman Hesse

Roman prati putovanje Emila Sinklera, mladića koji je odrastao u Nemačkoj pre Prvog svetskog rata. Kroz niz susreta i iskustava, Emil uči da odbaci stege svog vaspitanja i društva i prihvati sopstvenu individualnost.

Na tom putu, Emil upoznaje misterioznu figuru Demijanu, koji mu postaje mentor i vodič. Demijan uči Emila o važnosti prihvatanja sopstvene istine i praćenja sopstvenog puta, bez obzira šta drugi kažu ili misle.

„Demian“ je bezvremenski klasik koji se i dalje čita i poštuje zbog svog pronicljivog i provokativnog istraživanja ljudskog stanja. To je roman koji podstiče čitaoce da preispitaju svoja uverenja i prihvate sopstvenu jedinstvenu individualnost.

Kompletna Besplatna PDF Knjiga

Demijan Od Herman Hesse pdf

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Herman Hese - Herman Hesse

Herman Hese je bio nemački pesnik i pisac. Poznat po svom naglasku na duhovnom razvoju pojedinca.


Više O Autoru

Oznake:

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*