Mali Muškarci Od Luiza Mej Olkot

recenzija pdf

Radnja dolazi iz nastavka romana "Mali muškarci" pod nazivom "Domaćinstvo Plumfielda" (Little Men: Life at Plumfield with Jo's Boys) takođe napisanog od strane Luize Mej Olkot. U ovom nastavku, pratimo život Jo i njenog supruga profesora Bhaera dok upravljaju školom Plumfield koju su osnovali na imanju Marchovih.
Mali Muškarci Od Luiza Mej Olkot

“Domaćinstvo Plumfielda” se fokusira na doživljaje grupe dečaka koji pohađaju Jo-inu školu. Kroz avanture i izazove sa kojima se suočavaju, čitalac ima priliku da upozna različite likove i njihov razvoj. Jo i profesor Bhaer ne samo da se brinu o obrazovanju ovih dečaka, već ih uče moralnim vrednostima, ličnoj odgovornosti i životnim veštinama.Roman ističe važnost prijateljstva, vrednog rada i pravilnog vaspitanja. Kroz različite događaje i interakcije između likova, autorica donosi poruke o važnosti ljubavi, poštovanja i podrške među ljudima.“Domaćinstvo Plumfielda” nastavlja da ističe Olkotov talent za stvaranje živopisnih i relatabilnih likova. Kroz ove priče, čitaoci će biti očarani duhovitošću, mudrošću i toplinom koja je postala prepoznatljiva za ovu knjigu.Ako ste se već zaljubili u likove i priče iz “Malih muškaraca”, “Domaćinstvo Plumfielda” će vam pružiti dublji uvid u njihove živote i dalji razvoj. Ovaj roman je inspirativno štivo koje će vas podsetiti na snagu obrazovanja, porodičnih vrednosti i ljubavi prema deci.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*