Devojka Sa Tetovažom Zmaja Od Stig Larson

recenzija pdf

Strani Naziv: Girl with the Dragon Tattoo Trilogy Bundle By Stieg Larsson

Međunarodni bestseler - Prve tri knjige u uzbudljivoj seriji milenijuma br. 1 koja je počela sa Devojkom sa tetovažom zmaja, u kojoj se pojavljuje Lizbet Salander, „jedan od najoriginalnijih likova u trileru koji će se uskoro pojaviti“ (The New York Times).
Devojka sa tetovažom zmaja - Stig Larson

Osramoćeni krstaški novinar Mikael Blomkvist nema pojma o nivou zavere koju će otkriti kada bude angažovan da istraži nerešeni nestanak nećake švedskog industrijalca pre skoro četrdeset godina. Kada mu se pridruži probušena i tetovirana kompjuterska naučnica Lizbet Salander, zajedno otkrivaju slojeve i slojeve tajni i skandala koji prožimaju najviše nivoe društva, od politike preko finansija do samog pravnog sistema – na čijem dnu leži nezamisliva okrutnost počinjena na slabe. U toku ova tri šokantna, neopisiva trilera, susrećemo se sa jednom od najherojskih preživelih, dok se bore sa nekim od najbezodušnijih zlikovaca koje su ikada zamislili.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*