Divlji Od Amelia Stewart

recenzija pdf
"Divlji" Amelie Stewart je uzbudljivi ljubavni roman koji nas uvlači u zapletenu mrežu osvete, izdaje i neočekivanih emocija.
Divlji Od Amelia Stewart

Glavna junakinja, Samanta, odlučna je da se osveti svom preljubničkom i lažljivom mužu. Njena potraga za osvetom vodi je do Tomasa, poznatog ragbi igrača po nadimku “Divljak”. On je pod mentorstvom upravo njenog supruga, čineći situaciju dodatno komplikovanom. Ono što je počelo kao manipulacija i osveta postaje nešto sasvim drugačije kada Samanta otkrije da u stvari gaji iskrene emocije prema Tomasu. U idiličnoj vezi koja se razvija između Samante i Tomasa, nailazimo na nepredviđene prepreke kada Tomas sazna prave motive Samantine približavanja. Međutim, ono što se iz tih saznanja rađa je nešto što prevazilazi osvetu i donosi dublje, autentičnije osećaje. “Divlji” je priča o neočekivanoj ljubavi, opraštanju i pronalaženju pravog puta, dok nas autorica Amelia Stewart vodi kroz vrtlog strasti i emocija.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*