Đeneral: Jedan Narod, A Dva Kralja Od Mile Kordić

recenzija pdf
"Đeneral: Jedan narod, a dva kralja" je epski roman autora Mile Kordića koji prati sukobe i ujedinjenje Crne Gore i Srbije.
Đeneral Jedan Narod, A Dva Kralja Od Mile Kordić

Osnovan na pričama Radula Božovog Čogovića iz Lipova kod Kolašina i na životnoj priči brigadira (đenerala) Radomira Lukina Vešovića iz Bukove Poljane kod Kolašina, ovaj roman verno oslikava sudbinu junaka usred burnih događaja. Imena najbližih srodnika glavnih likova su autentična, što dodatno obogaćuje priču. Kroz ovo delo, čitaoci će biti uvučeni u dinamičan svet političkih intriga, vojnih sukoba i ličnih drama, dok se Crna Gora i Srbija bore za svoj identitet i nezavisnost. “Đeneral: Jedan narod, a dva kralja” nije samo priča o junacima iz prošlosti, već je i podsjetnik na važnost zajedništva i borbe za slobodu, ne samo za jedan narod, već za cijeli region.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*