Doba Ludosti I: Malo Mržnje Od Džo Aberkrombi PDF

recenzija pdf
"Doba ludosti I: Malo mržnje" Džoa Aberkrombija je fantastična saga koja nas uvodi u svet prepun političkih spletki, ratova i intriga.
Doba Ludosti I Malo Mržnje Od Džo Aberkrombi

Radnja se odvija u gradu Adov, gde su fabrički dimnjaci uveliko u funkciji, označavajući eru promena i novih mogućnosti. Međutim, stare podele i duboke mržnje nisu nestale, a novi svet nosi sa sobom nove izazove. Leo dan Brok, junak ove priče, teži da se proslavi na bojištima Anglanda i porazi vojske Staura Mračnog. Njegova sudbina zavisi od podrške kraljevske krune, ali princ Orso, sin kralja Džezala, može biti veći teret nego pomoć. Savina dan Glokta, članica visokog društva i kćerka ozloglašenog čoveka, ima ambiciju da se popne na vrh društvene lestvice, čak i ako to znači gaziti preko leševa. U sirotinjskim naseljima, nezadovoljstvo raste, a novac više ne može zaustaviti nemire. “Doba ludosti I: Malo mržnje” je priča o sukobu između tehnološkog napretka i ostataka magije, u svetu gde se moć i politika neretko presijecaju. Sa bogatim karakterima i složenim zapletima, roman istražuje teme vlasti, sudbine i promene, dok se likovi bore za svoje ciljeve u surovom i nepredvidivom okruženju.

malo mržnje

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*